Liittyminen

Osastoon voit liittyä Sähköliiton sivustolta, alla olevaa linkkiä käyttäen.

Muista seuraavat asiat täyttäessäsi lomaketta.

- Osaston numero on 059

- Linkin lomakkeessa on yleiset täyttö ja toimintaohjeet


Linkki Sähköliiton sivuille:

Klikkaa tästä, lue tietosuojaselosteemme ja jatka sähköiseen lomakkeeseen!

Kun vaihdat työpaikkaa

Täytä uusi jäsenmaksun perintäsopimus jokaisen uuden työsuhteen alkaessa ‒ myös silloin, kun maksat jäsenmaksun itse. Voit täyttää sähköisen lomakkeen, tulostaa alempana liitteenä olevan lomakkeen tai tilata lomakkeita liitosta.

Mikäli maksat itse jäsenmaksun, täytä lomakkeeseen omat ja työnantajasi tiedot, rukaa Maksan itse jäsenmaksun -ruutu ja lähetä liittymisilmoitus Sähköliittoon lomakkeen lopussa olevan Lähetä-painikkeen kautta.

Liittymisilmoituksen saavuttua saat viitteet jäsenmaksun maksamista varten.

Jos työnantaja perii jäsenmaksun suoraan palkastasi, täytä lomakkeeseen omat ja työnantajasi tiedot ja ruksaa Työnantaja perii jäsenmaksun -ruutu. Tulosta lomakkeesta ennen lähettämistä yksi paperikappale ja toimita se työnantajallesi allekirjoitettavaksi, jotta jäsenmaksuperintä lähtee käyntiin.

Liittymisilmoituksen saavuttua toimitamme työnantajallesi viitteet jäsenmaksun perimistä varten.

Suosittele Sähköliittoa

Värvää työkaverikin liittoon -suosittelukampanjamme jatkuu myös vuonna 2019! Kampanjavuosi on jo neljäs.

Kun suosittelet Sähköliiton jäsenyyttä työkavereillesi, sinut palkitaan jokaisesta uudesta liittyneestä sopimusalajäsenestä. Liittyvällä jäsenellä puolestaan on mahdollisuus voittaa mukava palkinto.

Suosittelijana eli värvääjänä saat S-ryhmän 30 euron lahjakortin, kun uusi jäsen täyttää sähköiseen liittymislomakkeen kohtaan Jäsenyyttä suositteli nimesi ja syntymäaikasi tai jäsennumerosi. Uutena jäsenenä puolestaan välitön palkintosi on kuntoon hoidettu edunvalvonta ja työttömyysturva. Lisäksi Sähköliitto arpoo neljästi vuodessa uusien liittyneiden jäsenten kesken tablettitietokoneen. Kun jäsenmaksu on hoidettu, jäsen on mukana arvonnassa.

Liittymislomakkeen voi täyttää sähköisesti tai tulostaa sen paperille ja lähettää liittoon.