Urakkalaskentaohjelma ASPA

ASPA on sähköistys- ja sähköasennusalan eli 005-sopimusalan jäsenistön käyttöön tarkoitettu urakkalaskentaohjelma. Sillä voi suorittaa yksikköhinnoitellun urakan, asuntotuotannon ja niin sanotun könttäurakan laskennan sekä urakan jaon. 

Kaikkien sopimusalan 005 jäsenten on mahdollista hankkia ohjelma.

ASENNA OHJELMA TÄSTÄ.

ASPA vaatii toimiakseen vähintään Windows 7 käyttöjärjestelmän, johon on asennettu päivitykset ja Microsoft FrameWork 4.5.1. Ohjelma on optimoitu FullHD näytölle (resoluutio 1920 x 1080).

Lähetä työryhmälle palautetta ja kehitysideoita:edunvalvonta(at)sahkoliitto.fi
Mitä enemmän erilaisia näkemyksiä kentän erilaisista työympäristöistä saadaan, sitä kattavampi ja toimivampi ohjelmasta voidaan kehittää.

F-Secure

F-Secure antaa SAK:laisten liittojen jäsenille 25–50 euron suuruiset alennukset Safe-, Freedome VPN- ja ID Protection -tuotteistaan. Kaksi ensimmäistä on ostettavissa 3, 5 tai 7 laitteelle, viimeksi mainittu 5 tai 10 laitteelle.

Jotta voit ostaa ja asentaa tuotteen, tarvitset kampanjakoodin, joka syötetään ostoskorissa. Alennetut hinnat saat näkyviin koodin syötettyäsi.

Kyseessä on jatkuva etu. Kun olet kertaalleen hankkinut tuotteen alennetulla hinnalla, etu on voimassa myös seuraavina vuosina.

Jos hankit sekä sekä Safe- että ID Protection -tuotteet, kummallekin tulee luoda erillinen My F-Secure -tili.

Jos sinulla on jo entuudestaan normaalihintainen F-Securen tuote ja haluat hyödyntää alennuksen, pystyt hyödyntämään etukoodin luomalla uuden käyttäjätilin. Tarvittaessa saat tähän apua F-Securen asiakastuesta puh. 09 4245 4493 (suomeksi ja englanniksi arkisin kello 8–18) tai yrityksen tukisivuilta, joilla on myös chat-tuki.

Saat koodin syöttämällä omat tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

Ostamaan ja asentamaan pääset alla olevista linkeistä.